O NAMA

AGENCIJA 'BUON VIAGGIO TRAVEL'

Dragi prijatelji, dragi naši svjetski putnici, pripremamo Vam izlet putovanja, ekskurzije, ljetovanja, zimovanja, avionske karte i niz iznenađujućih destinacija po NEVJEROVATNIM cijenama.


Pratite nas. Tražimo vaše mišljenje i sugestije.


Vaš BUON VIAGGIO TRAVEL

POVJERENJE

Naš najveći i najdraži uspjeh je povjerenje naših klijenata. Izbor savršene destinacije za Vaš odmor je uvijek velika dilema, ali Buon Viaggio Travel je tu uvijek spreman da vam pomogne i preporuči svojim iskustvom i savjetima odredište koje je baš za Vas idealno!

VIZIJA I MISIJA

Buon Viaggio Travel svoju viziju i misiju usmjerava isključivo ka povećanju broja zadovoljnih gostiju, te konstantno radi na unapređenju svih segmenata poslovanja: vrhunska usluga, razvoj postojećeg i uvođenje novog kadra, razvoj postprodajnog servisa, tehničko-tehnološki razvoj, razvoj prodajnih tehnika i kanala distribucije i selektivni odabir proizvoda...

BV TRAVEL TIM

Zaposleni u našoj Agenciji izaćiće u susret svakom zahtjevu za organizacijom poslovnog ili individualnog putovanja sa posebnim zahtjevima. Naš tim je 24/7 online i spreman da odgovori na sve Vaše zahtjeve. Zadovoljni klijenti su naš najveći uspjeh!