Evropski gradovi

EVROPSKI GRADOVI

€ 285

Evropski gradovi > Španija - Majorka

 

MAJORKA

 

Majorka, biser Baleara – ostrvo nestvarne ljepote prirode, predivnih uvala na istoku i egzotičnih plaža na jugu i sjeveru. Majorka je najveće ostrvo u Španiji. Bistro more, prelijepe pješcane plaže, skrivene lagune duž obale duge 554 km, borove šume, palme ali i planinski vijenci – sve na jednom mestu.

 

Glavni grad Palma ce vas šarmirati, a zatim kako dani odmora budu odmicali dok upoznajete deo po deo obale, shvatićete da je ovo jedna od rijetkih destinacija koja nema manu. Uživajte u panorami goticke katedrale La Seu, prođite najznacajnijim dijelovima grada. Obiđite i Valjdemosu, a zatim u mjesto i luku Soljer. Veliki broj jahti usidrenih u marinama širom obale navešce vas na zakljucak da je ovo omiljena destinacija trendsetera - Majorka svojom ponudom može zadovoljiti najsofisticiranije ukuse i potrebe.

 

Ono po čemu ćete zapravo najviše pamtiti Majorku jesu plaže. Na koju god stranu da krenete očekuju vas odlične uređene plaže. Garantujemo da cete ostati bez daha kada krenete u obilazak prelijepih uvala na istoku ostrva poznatijih kao “kale”. One su pravi mali tirkizno-zeleni raj. U jednom danu možete se kupati na više uvala s obzirom na kratke distance.

 

Više informacija - Majorka: LINK

MAJORKA

8

DANA